Miksi

 
 

Kahden pienen lapsen isänä ja avomiehenä maailmaa katsoo vähän toisin silmin kuin edellisissä vaaleissa. Kampanjani teemana on Turvaa Turulle.

Lupaan vain yhden asian – teen politiikkaa, joka johtaa päätökseen eikä pöytäämiseen!

Tapani toimia on suoraviivainen ja haluan nähdä Turun kehittyvän entistä elinvoimaisemmaksi.

Tulevan vaalikauden keskeisimpiä kysymyksiä ja teemoja:

Koronan jälkipyykki
Yrittäjyys ja elinkeinopolitiikka
Sote-uudituksen maaliin vieminen

Minulle tärkeitä teemoja

    Kaupungin vakaa talous luo turvaa tehdä mittaviakin Turkua kehittäviä panostuksia niin kaupunkikehitykseen kuin palveluihin. Yksilöiden taloudellista turvaa taas tuetaan kohtuullisella veroäyrillä, jota ei tule nostaa vaan ratkaisu kaupungin vahvaan talouteen löytyy uusista toimintatavoista eri sektoreilla.

    Perheiden turva syntyy arjessa, ihmisten tulee kokea asuvansa, yrittävänsä ja harrastavansa turvallisessa ympäristössä. Lasten ja aikuisten harrastaminen ja yhdessäolo auttavat ehkäisemään yksinäisyyttä, tehdään jatkossakin terveysturvallisuudesta Coolia.

    Ilmaston ja Yritysten turvaa! Toimin aikaisemmin yrittäjänä ja nykyään työskentelen projektipäällikkönä yrityksessä, joka tekee energiatehokkuudesta taloudellisesti kannattavaa ja tiedän, että kannattava liiketoiminta ja ilmastonäkökohdat täydentävät toisiaan. Tähän tulisi panostaa vieläkin enemmän ja viedä Turkua ja turkulaisia yrityksiä maailmalle!

    Raitioliikenne – viime vaaleissa en kannattanut ratikan rakentamista, mutta nyt kun asiassa on edetty jo niin merkittävästi ja ratikkaa varten on jo tehty ja suunniteltu merkittävästi toimenpiteitä en näe enää järkeä jatkaa vastustamista, sillä ei saavuta mitään hyvää. Oleellisempaa on varmistaa kaikin keinoin, että hanke pysyy budjetissa ja aikataulussa.