Miksi

 
 

Vaikka tie vei Suomen toiselle laidalle jatkoin kotikaupungin asioiden aktiivista seuraamista. Joskus on mentävä kauas että näkee lähelle.

Lupaan vain yhden asian – teen politiikkaa, joka johtaa päätökseen eikä pöytäämiseen!

Tapani toimia on suoraviivainen ja haluan nähdä Turun kehittyvän entistä elinvoimaisemmaksi.

Tulevan vaalikauden keskeisimpiä kysymyksiä ja teemoja:

Korkearakentaminen ja kaavoitus
Yrittäjyys ja elinkeinopolitiikka
Sote-uudituksen maaliin vieminen

Mielipiteitä päivänpolttaviin kysymyksiin

  • Toriparkkia on väännetty ja käännetty kohta 30 vuotta! Nyt pitää päättää, että tehdäänkö vaiko ei, äänestetään asiasta vaikka kansanäänestyksellä jos tulosta ei muuten saada selville. Itse kannatan toriparkkia (toki siihen olisi pitänyt saada K1-kerrokseen bussiterminaali ja henkilöautot kerrosta alemmas ja näin keskustasta tulisi aidosti kävelykeskusta).
  • Korkearakentaminen, sallittava ehdottomasti. Arvoisat vastustajat, suosittelen teille matkailua – se avartaa. Ymmärrän, että tietyissä rakennuksissa on suojeluarvoa, mutta se ei tarkoita, että purkukuntoisia taloja pidetään tyhjillään kaupungin keskustassa. Enkä edes aloita keskustelua 60-70 luvun talojen suojelemisesta.
    • Ruusukorttelin 16-kerroksiselle iso peukku!
  • Raitioliikenne – ei kiitos ennen kuin Turussa on 400 000 asukasta ja seudun kaupunkirakenne on tiivistynyt Raision ja Kaarinan kanssa markkinaehtoisesti, kuntarajojen suojelemisessa ei ole mitään tolkkua.